BESPLATAN POZIV

0800.08.08.01

Cara Dušana 236, Zemun, Beograd

Đuje i Dragoljuba 2V, Ibarska magistrala (u blizini Metroa)

Posao u Noksu

 

Znanje i iskustvo zaposlenih u Keramici Noks je osnovni stub razvoja firme. Zaposleni u Keramici Noks fokusirani su pre svega na  ispunjenja zahteva kupaca, kako u smislu pružanja pomoći prilikom izbora keramike i elemenata, tako i u pogledu formulisanju i pružanju usluga u odnosu na potrebe i zahteve kupaca.

Dosadašnjem uspehu preduzeća pomoglo je i to što je svaka pozicija zaposlenog u firmi zasnovana na sposobnostima, a potom i sigurna i motivišuća radna okolina koja prepoznaje pojedinačne doprinose zaposlenih. Keramika Noks pažnju posvećuje stvaranju mogućnosti napredovanja isljučivo na osnovu sposobnosti, zalaganja i rezultata rada.

Iskustvo, pouzdanost, preciznost, efikasnost i  kreativnost zaposlenih u Keramici Noks omogućuju da preduzeće uspešno odgovori na sve izazove i da na najbolji mogući način zadovolji potrebe i zahteve kupaca.

Uvođenje novozaposlenih u posao i njhovo upoznavanje sa organizacijom posla predstavlja važan korak u programu obuke i stručnog osposobljavanja. Keramika Noks pruža šansu mladim ljudima, verujući u njihovu pojačanu motivaciju za usmerenjem, usavršavanjem i napredovanjem kao i njihovom potrebom da reaguju brzo i efikasno.

Facebook Twitter Google LinkedIn Email