BESPLATAN POZIV

0800.08.08.01

Cara Dušana 236, Zemun, Beograd

Đuje i Dragoljuba 2V, Ibarska magistrala (u blizini Metroa)

Serije

Filteri


Aspen

Aspen je serija proizvodjača Alaplana iz Španije.

Nordic

Granitna kolekcija je poznta po svom savremenom izgledu. Kvalitet i trajnost ove serije takodje ga čini pogodnim za stambene i komercijalne objekte. Dolazi u više nijansi sa prekrasnim mozaičnim dekorima koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Dany

Dany

Walking

Walking-Novabell

Pastoral

Najbolje od klasične elegancije prilagodjeno našem vremenu. I na prvi pogled Pastoral kolekcija postaje deo vas i vašeg doma. Ova kolekcija čini da atmosfera Vašeg enterijera  odiše udobnošću  i toplinom. Posebne boje kolekciji daju skrivenost i misticnost znakovai simbola. Na Vama je da otkrijete.

Donna

Donna

Materia

Materia

Crossover

Crossover , površine sa prirodnim dizajnom koje izgledaju dobro u bilo kom kontekstu . Crossover je podno-zidna kolekcija suptilnog , sofisticiranog dizajna :atraktivna , praktično rešenje za bilo gde u kući i ili za neki drugi objekat .

Glamur

Glamur

Mirari

Hihg-tech stil uvek privlači nove ideje i originalna rešenja. Za izradu kolekcije Mirari korišćen je najsavremeniji dizajn, zasnovan na modernim kombinacijama metala i keramike. Jedinstven dekor i moderan kolorit za vašu unutrašnjost budućnosti.

Amalfi

Amalfi

Time design

Time design

Parma

Glatke mat pločice, imitacija teksture prirodnog kamena. Kolekcija Parma ima i 4 različita dekorativna elementa sa sličicama koje asociraju na rustičnu kuhinju i diskretnu borduru, ako ne želite dadekoracija bude previše upadljiva.

Stilo

Stilo

Tennic

Tennic

Wood

Wood

Tribeca

Tribeca

Legno

Polet Legno

Organza

Stil predhodnih epoha prikazan u čipkanoj zamisli mletačkih majstora. Nežnost, lakoću i eleganciju od čipke, dizajneri su pokušali da prenesu u kolekciju Organza. Površina pločice odiše veličanstvenom i romantičnom prošlošću.

Tribeca

TriBeCa je naselje u Menhetnu, u Njujorku.

Laguna

Laguna - Polet

SoftLook

SoftLook je moderna pločica pune mase koja podseća na industrijske cementne podove. Ovakva završna obrada se može koristiti na otvorenom za kreiranje kontinuiteta i toka između unutrašnje i spoljašnje prostore . Sa modernom teksturom pločice mogu da se koriste za podove i zidove podjednako, kao i za dekoraciju .

Milano

Milano

Appia Antika

Kolekcija je dizajnirana da Vam omogući i prilagodi da svoj prostor opremite po Vašoj želji. Elegantan i minimalističan, odgovara ukusima onih koji vole čistu i jedinstvenu celinu.

Afina

Afina kolekcija, sa cvetno-dizajniranim dekorativnim elementima donosi prefinjenost i eleganciju. Površina pločice reflektuje svetlost čime se ističe boja prelaza i nijansi imitirajući mermer. Ova kolekcija daje Vašem prostoru blaženstvo i mir.

Facebook Twitter Google LinkedIn Email