BESPLATAN POZIV

0800.08.08.01

Cara Dušana 236, Zemun, Beograd

Đuje i Dragoljuba 2V, Ibarska magistrala (u blizini Metroa)

Serije

Filteri


Nordic

Granitna kolekcija je poznta po svom savremenom izgledu. Kvalitet i trajnost ove serije takodje ga čini pogodnim za stambene i komercijalne objekte. Dolazi u više nijansi sa prekrasnim mozaičnim dekorima koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Walking

Walking-Novabell

Ana

Kolekcija Ana domaćeg proizvođača Zorka Keramika je već duži niz godina na tržištu i prepoznatljiva je po svojim imitacijama kamena i kamenih staza. U ovoj seriji  postoji šest modela od kojih će te sigurno jedan odabrati ukoliko volite rustični ambijent.

Minut

Keramička pločica visoke tehnologije i inovativnih generacija. Veoma je otporna i izdržljiva. Zanimljive je teksture i privlačnih boja. Imitacija sečenog kamena koja će Vas odmah osvojiti.

Lago

Lago je kolekcija inspirisana toplim tonovima prirodnog pejzaža. Pločica koja daje efekat prirodne površine kamena i idealno je rešenje za ambijentalne celine. Proizvodi se u modernoj dimenziji sa paletom od šest boja.

Tuscany

Tuscany je serija koja može da zadovolji sve zahteve klijenata koji žele modernu, jednostavnu i elegantnu pločicu. Kolekcija "Tuscany" se proizvodi u dve nijanse i mat je povrsine.Veoma univerzalna i lako uklopljiva.

Crossover

Crossover , površine sa prirodnim dizajnom koje izgledaju dobro u bilo kom kontekstu . Crossover je podno-zidna kolekcija suptilnog , sofisticiranog dizajna :atraktivna , praktično rešenje za bilo gde u kući i ili za neki drugi objekat .

Tehnicki granit

Glavna karakteristika tehničkih granita - funkcionalnost i neograničena upotreba. Idealan za oblaganje različitih enterijera i eksterijera. Savršena kombinacija estetskih i tehničkih karakteristika, paleta od nekoliko boja - sve to Vam omogućava da održite korak sa vremenom.

Paladiana

Paladiana je serija pločica koja imitira pravilnu kamenu stazu i pruža jedinstven izgled ambijentalnoj celini. Uglavnom se koristi za spolja, neklizajuće su, otporne i  izdržljive na spoljašnje  uticaje. Prirodne boje i strukturisana površina čini ovu kolekciju jedinstvenim.

Time design

Time design

Eterna

Eterna

Ego

Ego - Abita

Wajoming

Wajoming je kolekcija koja je pogodna za oblaganje podnih površina. Proizvod je inspirisan prirodnim bojama, što daje efekat pravog kamena. Proizvodi se u tri prekrasne boje i veoma je izdrživa i otporna.

Tribeca

Tribeca

Tribeca

TriBeCa je naselje u Menhetnu, u Njujorku.

Magma

Materijal i dizajn koji daju osećaj prirodnog kamena. "Magma" je kolekcija koja je veoma privlačna za oko. Proizvodi se u modernoj dimenziji na kojoj su dizajneri uspeli da spoje i predivno uklope vise boja i oblika i sve to plasiraju u jednu pločicu.

Vulkano

Vulkano je kolekcija koja imitira kamen i koja se proizvodi u beloj, zelenoj i braon boji. Lako uklopljiva i veoma pouzdana i izdrzljiva. Svakidasnji izgled keramike vazniji je nego sto mislite. Ulepsajte Vas prostor i uzivajte u njemu!

SoftLook

SoftLook je moderna pločica pune mase koja podseća na industrijske cementne podove. Ovakva završna obrada se može koristiti na otvorenom za kreiranje kontinuiteta i toka između unutrašnje i spoljašnje prostore . Sa modernom teksturom pločice mogu da se koriste za podove i zidove podjednako, kao i za dekoraciju .

Milano

Milano

Sine Die

U rasponu palca i malog prasta moguce je uhvatiti matirane detalje kuhinjskog domaceg utiska. Kvadrati uobicajenih dimenzija omogucavaju neobicne kombinacije sa uklapanjem nesvakidasnjih dekora. Potrudite se i dozivecete nadahnuce ugodne obojenosti.

Facebook Twitter Google LinkedIn Email