BESPLATAN POZIV

0800.08.08.01

Cara Dušana 236, Zemun, Beograd

Đuje i Dragoljuba 2V, Ibarska magistrala (u blizini Metroa)

Serije

Filteri


Nordic

Granitna kolekcija je poznta po svom savremenom izgledu. Kvalitet i trajnost ove serije takodje ga čini pogodnim za stambene i komercijalne objekte. Dolazi u više nijansi sa prekrasnim mozaičnim dekorima koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Walking

Walking-Novabell

Ana

Kolekcija Ana domaćeg proizvođača Zorka Keramika je već duži niz godina na tržištu i prepoznatljiva je po svojim imitacijama kamena i kamenih staza. U ovoj seriji  postoji šest modela od kojih će te sigurno jedan odabrati ukoliko volite rustični ambijent.

Tuscany

Tuscany je serija koja može da zadovolji sve zahteve klijenata koji žele modernu, jednostavnu i elegantnu pločicu. Kolekcija "Tuscany" se proizvodi u dve nijanse i mat je povrsine.Veoma univerzalna i lako uklopljiva.

Minut

Keramička pločica visoke tehnologije i inovativnih generacija. Veoma je otporna i izdržljiva. Zanimljive je teksture i privlačnih boja. Imitacija sečenog kamena koja će Vas odmah osvojiti.

Lago

Lago je kolekcija inspirisana toplim tonovima prirodnog pejzaža. Pločica koja daje efekat prirodne površine kamena i idealno je rešenje za ambijentalne celine. Proizvodi se u modernoj dimenziji sa paletom od šest boja.

Crossover

Crossover , površine sa prirodnim dizajnom koje izgledaju dobro u bilo kom kontekstu . Crossover je podno-zidna kolekcija suptilnog , sofisticiranog dizajna :atraktivna , praktično rešenje za bilo gde u kući i ili za neki drugi objekat .

Tehnicki granit

Glavna karakteristika tehničkih granita - funkcionalnost i neograničena upotreba. Idealan za oblaganje različitih enterijera i eksterijera. Savršena kombinacija estetskih i tehničkih karakteristika, paleta od nekoliko boja - sve to Vam omogućava da održite korak sa vremenom.

Paladiana

Paladiana je serija pločica koja imitira pravilnu kamenu stazu i pruža jedinstven izgled ambijentalnoj celini. Uglavnom se koristi za spolja, neklizajuće su, otporne i  izdržljive na spoljašnje  uticaje. Prirodne boje i strukturisana površina čini ovu kolekciju jedinstvenim.

Time design

Time design

Eterna

Eterna

Ego

Ego - Abita

Wajoming

Wajoming je kolekcija koja je pogodna za oblaganje podnih površina. Proizvod je inspirisan prirodnim bojama, što daje efekat pravog kamena. Proizvodi se u tri prekrasne boje i veoma je izdrživa i otporna.

Tribeca

Tribeca

Tribeca

TriBeCa je naselje u Menhetnu, u Njujorku.

Magma

Materijal i dizajn koji daju osećaj prirodnog kamena. "Magma" je kolekcija koja je veoma privlačna za oko. Proizvodi se u modernoj dimenziji na kojoj su dizajneri uspeli da spoje i predivno uklope vise boja i oblika i sve to plasiraju u jednu pločicu.

Vulkano

Vulkano je kolekcija koja imitira kamen i koja se proizvodi u beloj, zelenoj i braon boji. Lako uklopljiva i veoma pouzdana i izdrzljiva. Svakidasnji izgled keramike vazniji je nego sto mislite. Ulepsajte Vas prostor i uzivajte u njemu!

SoftLook

SoftLook je moderna pločica pune mase koja podseća na industrijske cementne podove. Ovakva završna obrada se može koristiti na otvorenom za kreiranje kontinuiteta i toka između unutrašnje i spoljašnje prostore . Sa modernom teksturom pločice mogu da se koriste za podove i zidove podjednako, kao i za dekoraciju .

Milano

Milano

Sine Die

U rasponu palca i malog prasta moguce je uhvatiti matirane detalje kuhinjskog domaceg utiska. Kvadrati uobicajenih dimenzija omogucavaju neobicne kombinacije sa uklapanjem nesvakidasnjih dekora. Potrudite se i dozivecete nadahnuce ugodne obojenosti.

Facebook Twitter Google LinkedIn Email