BESPLATAN POZIV

0800.08.08.01

Cara Dušana 236, Zemun, Beograd

Đuje i Dragoljuba 2V, Ibarska magistrala (u blizini Metroa)

Serije

Filteri


Nordic

Granitna kolekcija je poznta po svom savremenom izgledu. Kvalitet i trajnost ove serije takodje ga čini pogodnim za stambene i komercijalne objekte. Dolazi u više nijansi sa prekrasnim mozaičnim dekorima koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Tennic

Tennic

Ego

Ego - Abita

Walking

Walking-Novabell

Tribeca

Tribeca

Materia

Materia

Stilo

Stilo

Tribeca

TriBeCa je naselje u Menhetnu, u Njujorku.

Crossover

Crossover , površine sa prirodnim dizajnom koje izgledaju dobro u bilo kom kontekstu . Crossover je podno-zidna kolekcija suptilnog , sofisticiranog dizajna :atraktivna , praktično rešenje za bilo gde u kući i ili za neki drugi objekat .

Tehnicki granit

Glavna karakteristika tehničkih granita - funkcionalnost i neograničena upotreba. Idealan za oblaganje različitih enterijera i eksterijera. Savršena kombinacija estetskih i tehničkih karakteristika, paleta od nekoliko boja - sve to Vam omogućava da održite korak sa vremenom.

SoftLook

SoftLook je moderna pločica pune mase koja podseća na industrijske cementne podove. Ovakva završna obrada se može koristiti na otvorenom za kreiranje kontinuiteta i toka između unutrašnje i spoljašnje prostore . Sa modernom teksturom pločice mogu da se koriste za podove i zidove podjednako, kao i za dekoraciju .

Milano

Milano

Amalfi

Amalfi

Imperial

Imperial

Tennic

Tennic

Polirani granit

Polirani granit, klasične boje, dve dimenzije. Mogu se lako uklapati u ostatak enterijera ili eksterijera.

Time design

Time design

Eterna

Eterna

Facebook Twitter Google LinkedIn Email