BESPLATAN POZIV

0800.08.08.01

Cara Dušana 236, Zemun, Beograd

Đuje i Dragoljuba 2V, Ibarska magistrala (u blizini Metroa)

Serije

Filteri


Nordic

Granitna kolekcija je poznta po svom savremenom izgledu. Kvalitet i trajnost ove serije takodje ga čini pogodnim za stambene i komercijalne objekte. Dolazi u više nijansi sa prekrasnim mozaičnim dekorima koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Walking

Walking-Novabell

Materia

Materia

Stilo

Stilo

Crossover

Crossover , površine sa prirodnim dizajnom koje izgledaju dobro u bilo kom kontekstu . Crossover je podno-zidna kolekcija suptilnog , sofisticiranog dizajna :atraktivna , praktično rešenje za bilo gde u kući i ili za neki drugi objekat .

Tehnicki granit

Glavna karakteristika tehničkih granita - funkcionalnost i neograničena upotreba. Idealan za oblaganje različitih enterijera i eksterijera. Savršena kombinacija estetskih i tehničkih karakteristika, paleta od nekoliko boja - sve to Vam omogućava da održite korak sa vremenom.

Amalfi

Amalfi

Time design

Time design

Polirani granit

Polirani granit, klasične boje, dve dimenzije. Mogu se lako uklapati u ostatak enterijera ili eksterijera.

Eterna

Eterna

Tennic

Tennic

Tennic

Tennic

Ego

Ego - Abita

Tribeca

Tribeca

Tribeca

TriBeCa je naselje u Menhetnu, u Njujorku.

SoftLook

SoftLook je moderna pločica pune mase koja podseća na industrijske cementne podove. Ovakva završna obrada se može koristiti na otvorenom za kreiranje kontinuiteta i toka između unutrašnje i spoljašnje prostore . Sa modernom teksturom pločice mogu da se koriste za podove i zidove podjednako, kao i za dekoraciju .

Milano

Milano

Imperial

Imperial

Facebook Twitter Google LinkedIn Email