BESPLATAN POZIV

0800.08.08.01

Cara Dušana 236, Zemun, Beograd

Đuje i Dragoljuba 2V, Ibarska magistrala (u blizini Metroa)

Serije

Filteri


Parma

Glatke mat pločice, imitacija teksture prirodnog kamena. Kolekcija Parma ima i 4 različita dekorativna elementa sa sličicama koje asociraju na rustičnu kuhinju i diskretnu borduru, ako ne želite dadekoracija bude previše upadljiva.

Appia Antika

Kolekcija je dizajnirana da Vam omogući i prilagodi da svoj prostor opremite po Vašoj želji. Elegantan i minimalističan, odgovara ukusima onih koji vole čistu i jedinstvenu celinu.

Antares

Od davnina, ljudi su ukrašavali zidove svojih domova toplinom stvarajući utisak komfora. Kolekcija Antares asocira na čvrstu tkaninu čiji dekorativni elementi naglašavaju lepotu pozadine. Ova kolekcija će u Vašem prostoru stvoriti atmosferu harmonijei mira!

Walking

Walking-Novabell

Pastoral

Najbolje od klasične elegancije prilagodjeno našem vremenu. I na prvi pogled Pastoral kolekcija postaje deo vas i vašeg doma. Ova kolekcija čini da atmosfera Vašeg enterijera  odiše udobnošću  i toplinom. Posebne boje kolekciji daju skrivenost i misticnost znakovai simbola. Na Vama je da otkrijete.

Ana

Kolekcija Ana domaćeg proizvođača Zorka Keramika je već duži niz godina na tržištu i prepoznatljiva je po svojim imitacijama kamena i kamenih staza. U ovoj seriji  postoji šest modela od kojih će te sigurno jedan odabrati ukoliko volite rustični ambijent.

Travertino

Travertino keramika Iberia

Organza

Stil predhodnih epoha prikazan u čipkanoj zamisli mletačkih majstora. Nežnost, lakoću i eleganciju od čipke, dizajneri su pokušali da prenesu u kolekciju Organza. Površina pločice odiše veličanstvenom i romantičnom prošlošću.

Lago

Lago je kolekcija inspirisana toplim tonovima prirodnog pejzaža. Pločica koja daje efekat prirodne površine kamena i idealno je rešenje za ambijentalne celine. Proizvodi se u modernoj dimenziji sa paletom od šest boja.

Sine Die

U rasponu palca i malog prasta moguce je uhvatiti matirane detalje kuhinjskog domaceg utiska. Kvadrati uobicajenih dimenzija omogucavaju neobicne kombinacije sa uklapanjem nesvakidasnjih dekora. Potrudite se i dozivecete nadahnuce ugodne obojenosti.

Karaoke

Mat pločica svetle boje uklopiće se u svaki kuhinjski prostor. Daće prostoru svežinu i vedrinu. Dolazi u sivoj i bež nijansi. Veoma je otporna, neupijajuća i laka za održavanje.

Facebook Twitter Google LinkedIn Email