BESPLATAN POZIV

0800.08.08.01

Cara Dušana 236, Zemun, Beograd

Đuje i Dragoljuba 2V, Ibarska magistrala (u blizini Metroa)

Serije

Filteri


Parma

Glatke mat pločice, imitacija teksture prirodnog kamena. Kolekcija Parma ima i 4 različita dekorativna elementa sa sličicama koje asociraju na rustičnu kuhinju i diskretnu borduru, ako ne želite dadekoracija bude previše upadljiva.

Antares

Od davnina, ljudi su ukrašavali zidove svojih domova toplinom stvarajući utisak komfora. Kolekcija Antares asocira na čvrstu tkaninu čiji dekorativni elementi naglašavaju lepotu pozadine. Ova kolekcija će u Vašem prostoru stvoriti atmosferu harmonijei mira!

Walking

Walking-Novabell

Travertino

Travertino keramika Iberia

Pastoral

Najbolje od klasične elegancije prilagodjeno našem vremenu. I na prvi pogled Pastoral kolekcija postaje deo vas i vašeg doma. Ova kolekcija čini da atmosfera Vašeg enterijera  odiše udobnošću  i toplinom. Posebne boje kolekciji daju skrivenost i misticnost znakovai simbola. Na Vama je da otkrijete.

Ana

Kolekcija Ana domaćeg proizvođača Zorka Keramika je već duži niz godina na tržištu i prepoznatljiva je po svojim imitacijama kamena i kamenih staza. U ovoj seriji  postoji šest modela od kojih će te sigurno jedan odabrati ukoliko volite rustični ambijent.

Appia Antika

Kolekcija je dizajnirana da Vam omogući i prilagodi da svoj prostor opremite po Vašoj želji. Elegantan i minimalističan, odgovara ukusima onih koji vole čistu i jedinstvenu celinu.

Sine Die

U rasponu palca i malog prasta moguce je uhvatiti matirane detalje kuhinjskog domaceg utiska. Kvadrati uobicajenih dimenzija omogucavaju neobicne kombinacije sa uklapanjem nesvakidasnjih dekora. Potrudite se i dozivecete nadahnuce ugodne obojenosti.

Karaoke

Mat pločica svetle boje uklopiće se u svaki kuhinjski prostor. Daće prostoru svežinu i vedrinu. Dolazi u sivoj i bež nijansi. Veoma je otporna, neupijajuća i laka za održavanje.

Organza

Stil predhodnih epoha prikazan u čipkanoj zamisli mletačkih majstora. Nežnost, lakoću i eleganciju od čipke, dizajneri su pokušali da prenesu u kolekciju Organza. Površina pločice odiše veličanstvenom i romantičnom prošlošću.

Lago

Lago je kolekcija inspirisana toplim tonovima prirodnog pejzaža. Pločica koja daje efekat prirodne površine kamena i idealno je rešenje za ambijentalne celine. Proizvodi se u modernoj dimenziji sa paletom od šest boja.

Facebook Twitter Google LinkedIn Email