BESPLATAN POZIV

0800.08.08.01

Cara Dušana 236, Zemun, Beograd

Đuje i Dragoljuba 2V, Ibarska magistrala (u blizini Metroa)

Serije

Filteri


Tuscany

Tuscany je serija koja može da zadovolji sve zahteve klijenata koji žele modernu, jednostavnu i elegantnu pločicu. Kolekcija "Tuscany" se proizvodi u dve nijanse i mat je povrsine.Veoma univerzalna i lako uklopljiva.

Stilo

Stilo

Crossover

Crossover , površine sa prirodnim dizajnom koje izgledaju dobro u bilo kom kontekstu . Crossover je podno-zidna kolekcija suptilnog , sofisticiranog dizajna :atraktivna , praktično rešenje za bilo gde u kući i ili za neki drugi objekat .

Glamur

Glamur

Mirari

Hihg-tech stil uvek privlači nove ideje i originalna rešenja. Za izradu kolekcije Mirari korišćen je najsavremeniji dizajn, zasnovan na modernim kombinacijama metala i keramike. Jedinstven dekor i moderan kolorit za vašu unutrašnjost budućnosti.

Amalfi

Amalfi

Polirani granit

Polirani granit, klasične boje, dve dimenzije. Mogu se lako uklapati u ostatak enterijera ili eksterijera.

Stilo

Stilo

Tennic

Tennic

Tennic

Tennic

Ego

Ego - Abita

Karneval

Crno-bela kolekcija, savršeno ističe unutrašnje elemente u jarkim bojama. Dekorativne bordure prekrivene plemenitim metalom daju prefinjenost crno-beloj unutrašnjosti.

Daria

Daria

Steel

Moderna kolekcija plocice koja je pogodna za oblaganje podnih i zidnih povrsina. Dolazi i tri boje: bela, crna i braon. Lako uklopljiva i veoma jednostavna za odrzavanje. Neobicne je teksture i ucinice Vas prostor posebnim!

Primavera

Primavera

Tribeca

TriBeCa je naselje u Menhetnu, u Njujorku.

Laguna

Laguna - Polet

SoftLook

SoftLook je moderna pločica pune mase koja podseća na industrijske cementne podove. Ovakva završna obrada se može koristiti na otvorenom za kreiranje kontinuiteta i toka između unutrašnje i spoljašnje prostore . Sa modernom teksturom pločice mogu da se koriste za podove i zidove podjednako, kao i za dekoraciju .

Milano

Milano

Imperial

Imperial

Facebook Twitter Google LinkedIn Email