BESPLATAN POZIV

0800.08.08.01

Cara Dušana 236, Zemun, Beograd

Đuje i Dragoljuba 2V, Ibarska magistrala (u blizini Metroa)

Sindikalna prodaja i prodaja na čekove na 9 rata bez kamate

sindikalna prodaja

Nov način kupovine u salonu Noks keramike. Ukoliko ste zaposleni u državnim institucijama, postoji mogućnost da kupite robu preko administrativne zabrane, t.j. preko sindikata vašeg preduzeća. Potrebno je da nas kontaktirate, kako bi se dogovorili i potpisali ugovor, da biste mogli da kupite robu na 9 rata bez kamate.

 

Uslovi za kupovinu preko sindikata preduzeća su:

  • da je sindikat bilo koje državne firme ili institucije,
  • da kupac zaposlen na neodređeno vreme,
  • da kupac želi da kupi nešto iz našeg asortimana i
  • da ukupna vrednost robe ne prelazi 100.000 dinara. U slučaju da vrednost kupovine prelazi 100.000 dinara, razliku možete platiti na bilo koji drugi način!

Uslovi prodaje su isti kao i za ostale kupce koji kupuju sa odloženim plaćanjem, t.j. ovakav način kupovine ne podrazumeva količinske popuste koji važe za neodloženo plaćanje (uz neodloženo plaćanje za kupovine preko 50.000 dinara odobravamo 2%, a preko 100.000 dinara 4% popusta).

Za inofrmacije u vezi sindikalne prodaje pozovite na broj - 063/560-193.


Čekovima na rate

Da biste ostvarili pravo na kupovinu čekovima na rate, ukupan iznos računa mora da pređe 20.000 dinara. Tada možete platiti čekovima, i to na 9 rata. Prva rata ide odmah, a ostalih 8 na po mesec dana od dana kupovine. Kao i za sindikalnu prodaju, ne važe količinski popusti, jer je ovo vid odloženog plaćanja.

Facebook Twitter Google LinkedIn Email